Dávam to po desíti.Jiří Lefner píše:Pájo ,já chci 6 metru. Dikypaja píše:Tak konečně dorazil ten bauset na Murenu, kdo to teda chtěl?

Moderátor: Burák
Dávam to po desíti.Jiří Lefner píše:Pájo ,já chci 6 metru. Dikypaja píše:Tak konečně dorazil ten bauset na Murenu, kdo to teda chtěl?
V úterý budu moct vyrazit trochu pozdějc, tak bych měl možná čas ti to hodit domu mezi 8. a 9.Michaltalbot píše:Tak já si teda vezmu 3 x 10m jak jsem hlásil dopředuAkorát pokud by to nevadilo, tak si to vyzvednu začátkem června, teď nějak nestíhám...
Michale, na 1,6 a 2,2 jsou stejný? Když jsem ho sháněl na tu mojí, tak se Jurgen tvářil, jako že je hodně nedostatkovej. Ale pokud je stejnej, jak řikáš, s tolika autama, tak se mi tomu nechce věřit...Michaltalbot píše:Sháním nutně brzdovej posilovač na maruščinu Murenu, myslím, že by měl být stejný jako na většinu Talbotů - 1307/08, 1510/Solara, Horizon. Máte někdo???
Přesně tak !!Jirka Prochazka píše:Stejně to za ty peníze neprodá,tak nač to řešit.Takových lidí je spousta.Zkouší to,jestli nenajde "kořena".Ale v Simca klubu...