Moderátor: Burák
přední nebo zadní? vzal bych si ho, pokud se nikdo nehlásí, i když ho teď nevyužiju, tak ale světel není nikdy dost. Co za to? flašku?Michaltalbot píše:Našel jsem v garáži světlo na Solaru/1510, chce ho někdo? Já ho neužiju a zabírá mi místo ve skříni. Za odvoz
Michale, zkus tohle http://www.classiccars.co.at. Má klouby na kdeco, jsou tam i věci na Murenu. Taky má díly na 1301. Já tam koupil klouby na kupé. Jsou to druhovýroby nově dělané díly. Kvalita dobrá, pasuje to 100%, ceny slušné (při odběru všech 6 kloubů na nápravu, dal velice dobrou slevu). Akorát na jeden kloub jsem čekal měsíc, než přijde z výroby, ostatní měl na skladě hned k odběru. Je to kousek za hranicema, ale já to měl poštou. Jestli chceš a vybereš, co potřebuješ, mužu to s ním i vykomunikovat.Michaltalbot píše:Kluci nevíte někdo, kde bych sehnal ty kloubky co jsou na řízení? Konkrétně na Murenu, ale je to samozřejmě stejný na všechny Talboty. Myslím takovej ten kulovej kloub co je našroubovanej jako na konci toho hřebenu.
Hýrpaja píše:Tak konečně dorazil ten bauset na Murenu, kdo to teda chtěl?
Pájo ,já chci 6 metru. Dikypaja píše:Tak konečně dorazil ten bauset na Murenu, kdo to teda chtěl?
Díky, za 1200€ to potěší.Burák píše:Máš u mi hromadu krámů, to se budou v kovošrotě mít