CD je již k mání a ne abyste mi vše vykoupili, dostanu se do města až odpoledne

Moderátor: Burák
Ahoj všichni, i ti už dopředu zblblí!simcaklub píše:Dnes jsem dostal email od Tomáše Hakáka, který právě vydal své první CD, na kterém je mimo jiné nádherná píseň o Simce. Zpívá Jana Hanáková, na akordeon hraje Radek Pobořil z Čechomoru. Prý je již nasazená i v radiu
CD je již k mání a ne abyste mi vše vykoupili, dostanu se do města až odpoledne.
Ahoj Bu!Burák píše:Nemám náladu tě Ivane stírat. Nic špatnýho jsi neudělal, projevil ses akorát jako čech. To je ten hlavní rozdíl, mezi náma a Francouzema. Jsou patrioti. Oni maj sví písničky rádi. Kdyby tě to zajímalo je to chanson.
Milý Vševěde, klikni na následující odkaz http://cs.wikipedia.org/wiki/ChansonIvan Simca KH píše:Ahoj Bu!Burák píše:Nemám náladu tě Ivane stírat. Nic špatnýho jsi neudělal, projevil ses akorát jako čech. To je ten hlavní rozdíl, mezi náma a Francouzema. Jsou patrioti. Oni maj sví písničky rádi. Kdyby tě to zajímalo je to chanson.Díky za to, že mne nestíráš, nejsi stírač, že!
Hledím do slovníku Francouzsko-českého a hle "chanson"= píseň,
díky za
lekci!čau a Simcamicalement Ivan Simca KH
Ano ,ano a o tom to celé je ,že se proslavuje naše značka SIMCA a já jsem rád,že si to CD mohu koupit.simcaklub píše:Pan Hanák měl v dětství Simku a tímto způsobem "vzdal hold" Simce. Proto bych si Ivane nechal ty poznámky. Že ty radši tvrdej rock víme, já chanson (nebo šanson?) taky neposlouchám. Ale tahle písnička má určité kouzlo. Je stylová, je tam dobrá hudba. Navíc mne jakékoli připomenutí Simky vždy potěší a jestliže se hraje i v radiu, myslím, že je to dobře.
Písniček o Simkách je samozřejmě víc, mám i tvrdší rock (nebo co to je), ale o tom není řeč.
Chci koupit několik CD a poslat je i klikům do Francie. A jsem si jist, že z toho budou mít radost stejně jako já.