Reklamy, zajímavosti, kuriozity. Dobové i současné
Moderátor: Burák
Re: Reklamy, zajímavosti, kuriozity. Dobové i současné
Jo, jo, jo... Prdicky nasi babicky
Re: Simca klub ČR
Ahoj klucíí, už jste četli Svět motorů č.4 ?
Jj, myslíš ten srovnávací test Duster, Yeti, Suzuki a Opel? Nebo tohle:
-
Nedřív TOHLE a pak to ostatní
A než to tady napíšete, tak u nás už ho nemají. Už mají jen č. 5. Tak mám smolíka.
Anebo, že by to někdo oskenoval a dal ten článek sem. Abychom se pobavili všichni.
Se taky primlouvam...
Zkuste ještě benzinky, tam nejsou tak rychlý jako v trafikách, kde všechno neprodaný hned posílají zpátky
Já mám bohužel časopis doma, ale skenner jen v práci, bo ten doma jsem vzteky restartoval pěstí a to byla pro něj konečná - ale dobře mu tak, už mě sral delší dobu a do práce se dostanu zase až v pondělí...
Já mám bohužel časopis doma, ale skenner jen v práci, bo ten doma jsem vzteky restartoval pěstí a to byla pro něj konečná - ale dobře mu tak, už mě sral delší dobu a do práce se dostanu zase až v pondělí...
Rád bych pomohl všem, ale nemám potřebné vybavení
Tak ja bych vybaveni mel, ale nemam do nej co vrazit... dival jsem se na trech benzinkach a prd...
-
Kluci,není oč stát! Celé se to zcela zbytečně točí kolem toho,že když jsem to auto v té době vlastnil,byl jsem předvolán na policii k podání vysvětlení,kde jsem na to vzal. No a tak povídám,že kdybych měl v té době Škodovku,nikoho by to nezajímalo,byť byla dražší.Jako příklad uvádím,že když jsem Chryslera v bazaru kupoval,stála vedle něj Škodovka (tehdy pěkná nová...myšleno asi 3 leté eMko) za 47 000 Kčs.No a vzniklo z toho,že v té době stála nová Škodovka 47 000 Kčs.Je tam takových nepřesností víc,ale nebudu se rozepisovat.Tak pokud to budete číst,prosím o shovívavost,né všechno jsem řekl tak,jak je psáno! Díky!
- Ivan Simca KH
- Kontaktovat uživatele:
Ahoj kluci. Tak já docela Jirkovi rozumím. Někdy koncem 80. let jsem jel do Prahy svojí Simkou 1301 Speciál,( tehdy jí bylo asi 17, nebo 18 let, r.v. 1970, najeto asi 200 000km) a v Hrdlořezích mne zastavil nějakej pošuk a nabízel mi za ní 50 000,- Kčs a málem si kleknul! A já mu povídám " a co si myslíš, že si za ty prachy asi koupím, Škodovku?" A vysmál jsem se mu. Je jasný, že to Jirkovo povídání má trochu jinej smysl, ale ukázka hodnotovýho žebříčku tý doby je dost výmluvná, si myslím! ahoj Ivan
-
Je to jak píšeš Ivane. Ta doba prostě taková byla! .....A dobře,že si se nedal umluvit a Simcu si nechal!
- Burák
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Zajímavý je, že v roce 1977 stál Chrysler jako výběhovej model 105 a Fiat 127. Simca 1307 byla někde na 150tis
-
Fiaty byly strašně přeceňovaný. Přitom F 127 vyložená "lidovka" a přesto se za tyhle ceny prodávaly.Uno bylo v dobách svojí největší slávy považovaný za symbol "bohatství"! Z dnešního pohledu je to srandovní.
Přesně tak Jirko! A taky dobrej byl ten cenník někdy z roku 76, kterej jsme viděli v tomu muzeu v těch Kozovazech, kde myslím Simca 1308GT stála víc než náklaďák Škoda 706MTS lidově řečená Mates
- Burák
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Brambora k bramboře, Uno je na dvoře...
Četli jste, co teď vymysleli na Kubě? Uvolnili trh s novými auty a auto stojí 8x tolik, co v Evropě. Tzna, například Peugeot 508 stojí 5 mega...
Četli jste, co teď vymysleli na Kubě? Uvolnili trh s novými auty a auto stojí 8x tolik, co v Evropě. Tzna, například Peugeot 508 stojí 5 mega...
-
Povedená říkačka té doby! ..........Já to nečetl,ale viděl! Čuměli za plotem na auta,co si nikdy nekoupěj! Tak si holt nechaj mopedy a ti mohovitější pošlechtí svoje starý ameriky!
-
Se to holt bralo,že není taková masírka přijet někam 706kou,jako S 1308GT!Talbot píše:Přesně tak Jirko! A taky dobrej byl ten cenník někdy z roku 76, kterej jsme viděli v tomu muzeu v těch Kozovazech, kde myslím Simca 1308GT stála víc než náklaďák Škoda 706MTS lidově řečená Mates
Jo jo, tak to bylo.Když jsem si v r.86 kupoval Š 120, stála 65 029 Kčs + asi 27 kč za náhradní barvu a tuším 9,50 za nemrzku do ostřikovače, protože byl únor
Pak mi jí záhy vybrali klasika háčkama - radio a bedny, byly z Raichu a první otázka na VB byla kde jsem vzal marky ??
Pak mi jí záhy vybrali klasika háčkama - radio a bedny, byly z Raichu a první otázka na VB byla kde jsem vzal marky ??
-
Tak to je hodně dobrý!
- Ivan Simca KH
- Kontaktovat uživatele:
Ahoj kluci. Tak mi dnes dal kámoš, Ivo Tarnai, ten Svět Motorů č.4. Dobrá zmínka o Simca klubu a Jirka Procházka je "vekslácká hvězda" ! Akorát ten majáček TAXI tam chybí, ne? Musím to dát do archivu! ahoj Ivan
P.S. Doufám, že se Jirka za tu "hvězdu" neurazil? ahoj Ivan
P.S. Doufám, že se Jirka za tu "hvězdu" neurazil? ahoj Ivan
- Ivan Simca KH
- Kontaktovat uživatele:
Ahoj kluci. Tak těmi cigaretami mi Michal připomněl,že je tomu dnes 16let, co jsem vykouřil svoji poslední cigaretu ! Ale kolik Simek jsem za těch 27 let prokouřil, to už nikdo nespočítá! A na "Gitanes", neboli Žiténky mám taky vzpomínku. Jezdil jsem v r. asi 1971 noční s cisternou u Benziny. Jedu asi ve 2 hod. do skladu a v Karlíně u divadla francouzskej kamion a kluk nevěděl kudy kam! Zastavím a "rukama nohama" kam jedeš? Kolín, Brno, Bratislava! Říkám Follow me! Jede za mnou, vyvedl jsem ho na kolínskou státovku (dálnice D1 stále roste do krásy!), no a kluk mi vrazil do ruky asi 2 nudle Gitanes! Že jich má celej kamion. To byl teda "trhoplic", něco jako kubánský "Barbudos"! To bylo pokouřeníčko! Kašlu ještě dneska! ahoj Ivan