No a já se chci pochlubit, že.

Moderátor: Burák
Sanita je fakt pěkná!Burák píše:Už mám takovejch adeptů, že bychom ji strhli
Ivane, já myslim že jsi nikoho neurazil a že Tvé zaujetí pro konkrétní vozy je kouzelné a je dobře že je tolik let stejné a od srdce a ostatně proto jsi mezi námi taková Simcalegenda a zajímají se o Tebe nejmenované deníky a točí se reportážeIvan Simca KH píše:Ahoj všichni :D ! Takže jste mne přesvědčili, že se mýlíma jsem mimo mísu!
Omlouvám se všem i těm které jsem nestačil urazit!!
![]()
To jen tak na okraj a ve srandě, že!?
Já prostě beru to simkařství asi trochu jinak, než vy, kteří máte slabost i pro jiné značky a já to respektuju! :D Prostě moje zaujetí pro Simku vzniklo v době diametrálně odlišné od té dnešní reality. Vlastně v době, kdy většina z vás ještě neběhala po tomto světě a v tom to asi bude, že
? Prostě v roce 1970až1972 bylo možno se ostře vymezit proti tomu, co tady pro mladého kluka bylo na vybranou! Buď nové s....y, nebudu jmenovat, abych neurazil, že?
, a ojetou Simkou, že, což byla cesta, kterou jsem se vydal já
![]()
. Důkaz mého tehdejšího vymezení nosí část simkařů na zadní straně klubového trička, že?!
Tak čau a Simcamicalement Ivan Simca KH :D
Koukam pán má fkus. Já bych bral i Urraco.simcaklub píše: za dobu výroby aut vzniklo spoustu zajímavostí ( Miura, Countach, ...)
Tak si ji kupsimcaklub píše:Já mám slabost pro Modenu F1 Spider...
Zkoukl jsem tvé fotky a zjistil, že to je to auto, které má jako jediné "zaměřovač".Amelie píše:Ehm, takže já musím říct že dobrý nápad. Já MERCEDES mám a je to moje velká láska![]()
http://amelie28.rajce.idnes.cz/Muj_bobanek_-/
...
Michaltalbot píše:Lidí? Maruška má ráda kočičky, že?