Letošní rok, jako každý jiný předchozí, se na konci července, letos 30.7.2016 koná tzv. Narozeninová rallye Simca klubu.
Ti, kdož s námi jsou aspoň rok, soutež už asi znají, jedná se o klasickou orientační jízdu na kolem 100km na 2 - 3 etapy pojaté zábavnou formou s různými úkoly po cestě, s tajným cílem a příjemným zakončením v nějaké cílové destinaci, kde dojde k vyhodnocení vašich úkolů během cesty, rozdají se ceny a pak se slaví

Start: Na 95% na odstavném parkovišti u nádraží ve Strančicích 49.9492553N, 14.6803878E kde bude tou dobou volno. Upřesním/potvrdím v co nejkratším čase.
Cíl: Je jako vždy tajný, tentokrát jsem si pro vás vybral místo v jižních Čechách u vody, tak snad nám vyjde i to počasí. Po příjezdu vás všechny bude čekat grilované prase objednané předem a pohoda u ohně či v restauraci. Ubytování je zajištěné, určitě bude kde složit hlavu.
Prosím, zapiště se mi sem všichni ti, kteří se zúčastní nebo uvažují o účasti nebo víte-li o někom, kdo pojede a nepíše zde na fóru, zapiště mi ho také, usnadní mi to pár věcí, díky

AKTUALIZACE:
Obdržel jsem informaci, že je třeba dodat, že ubytování je vskutku zajištěné, budou k dispozici chatky se záchodem přímo u Simek + případně i volné apartmány v přilehlém stavení, ubytování bude tak dle chuti každého. Je tam velká hospoda případně s dostatečně velkou krytou terasou, kdyby počasí nepřálo.
Majitelé se již na Simky velice těší, když jsem to tam zajel se Simkou vyřizovat, 20 minut se od ní nehnuli

Ti, kdož budou spát v chatkách a vezmou si sebou nějaký spacák, ušetří nějakou kačku za povlečení na osobu.
Platba za čuníka se provádí dopředu, poté bude rozpočítána a na jednom ze stanovišť se bude vybírat.
Kdo by měl jakékoliv dotazy ať mi určitě zavolá, tel. 606 650 109
Snad se vám bude líbit stejně jako má Rallye v roce 2008