Moderátor: Burák
Dobře ,beru. Příšti tyden jedu do Kyjova pro slivovici pro jednoho vožraluTalbot píše:Bu: já vůbec nevěděl, že tam je![]()
![]()
ještě nejásej, aby měla stejnej počet drážek. Ale ten koš se dá kdyžtak přehodit, myslím. Skla jsou myslím bez čudlíků, kouknu se večer doma.
Ten karburátor (nebo dva) je na 1442ccm, je to z 1308 GT, nevím 200,-Kč za kus? Nebo dovez slivovici, ale ze slivek (ne hruškovici, meruňkovici, ořechovici, apod.) a vyzkoušenou!Nechci dopadnout jak tenhle smajlík
No, Ty vezmeš hlavně ty zástěrky na HorizonaFana píše:Ahoj Michale
Pěkné zprávy, určitě vezmu palec, víčko rozdělovače + kondenzátor na Bagheeru, přivez prosím na setkání. Díky Fána![]()
Tak joJiří Lefner píše:Dobře ,beru. Příšti tyden jedu do Kyjova pro slivovici pro jednoho vožraluTalbot píše:Bu: já vůbec nevěděl, že tam je![]()
![]()
ještě nejásej, aby měla stejnej počet drážek. Ale ten koš se dá kdyžtak přehodit, myslím. Skla jsou myslím bez čudlíků, kouknu se večer doma.
Ten karburátor (nebo dva) je na 1442ccm, je to z 1308 GT, nevím 200,-Kč za kus? Nebo dovez slivovici, ale ze slivek (ne hruškovici, meruňkovici, ořechovici, apod.) a vyzkoušenou!Nechci dopadnout jak tenhle smajlík
tak Ti ji vezmu. Mám pouze kvalitu
V sektoru A3?Fana píše:No to si piš, beru určitě všechno za 500,- jak jsi napsal, už teď leží prachy připravený na stole(na levým rohu)![]()
![]()
To budu poslouchat do smrtiTalbot píše:Tak můžu ho vyleštitVíš jak, důležitý je mít vyleštíno, to že Ti pak nesvítí půlka auta a baterku máš opřenou o motor, to je v pohodě
![]()
![]()
![]()
Do smrti ne, ale dokud Tě někdo nepřekoná, určitěJiří Lefner píše:To budu poslouchat do smrtiTalbot píše:Tak můžu ho vyleštitVíš jak, důležitý je mít vyleštíno, to že Ti pak nesvítí půlka auta a baterku máš opřenou o motor, to je v pohodě
![]()
![]()
![]()
Ale jo - nic se nedějeJiří Lefner píše:Nechci byt nenažrany ale myslel jsem ,že vezmu oba po 200kč tj 400 -cena špičkové slivovice . Předpokládam,že minimalně 1 karbec bude na hovno,ne-li oba takže fakt z bezpečnostních duvodu jeden je opravdu málo...