Moderátor: Burák
To se stává, hold oblíbený člen, tak co by se nezjevil tuhle v tomhle městě... Michale, kde budeš příště? :D A v jakém přestrojení budeš?George píše:Malinko off topic, ale týka se to Michala(Talbota).![]()
Včera jsem byl v Hradci v nemocnici a jak tak kráčím tím areálem, tak jsem tě Michale zahlédl před takovou přepážkou. Koukám, co že ty děláš v Hradci a už k tobě mířím, obešel jsem tu přepážku a to jsem se lek. Odkdy ty jseš u policajtů.![]()
No fakt nekecám, v Hradci Králové máš u policie stoprocentního dvojníka.![]()
![]()
Pojedu na strip show do domova důchodců a tu policejní uniformu si nechámMarcel píše:To se stává, hold oblíbený člen, tak co by se nezjevil tuhle v tomhle městě... Michale, kde budeš příště? :D A v jakém přestrojení budeš?George píše:Malinko off topic, ale týka se to Michala(Talbota).![]()
Včera jsem byl v Hradci v nemocnici a jak tak kráčím tím areálem, tak jsem tě Michale zahlédl před takovou přepážkou. Koukám, co že ty děláš v Hradci a už k tobě mířím, obešel jsem tu přepážku a to jsem se lek. Odkdy ty jseš u policajtů.![]()
No fakt nekecám, v Hradci Králové máš u policie stoprocentního dvojníka.![]()
![]()
No spíš aby to s nima nešlehlo. Znáš je - jsou zejména na vysoký pohledný...Burák píše:To jako, aby babky neumřely smíchy, jo ?