Simca klub ČR
Moderátor: Burák
- Burák
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Re: Simca klub ČR
Tak klubová Simca odjela dnes k novému majiteli Další informacu o prodeji naleznete tu: http://chat.eaffil.com/posting.php?mode ... =4&p=21387
Co to je za odkaz? Mě to píše "Nemůžete upravovat příspěvky na tomto fóru".
Mně taky
- Ivan Simca KH
- Kontaktovat uživatele:
Tak jsem z toho "akýsi zmetený", odkaz mě hodil někam, tam jsem napsal cosi a tady to není! asi to neumím. Mám novej notebook a ten přechod z XPéček na Windows 7 není nic lehkýho! ahoj Ivan
Tohle už funguje
- Ivan Simca KH
- Kontaktovat uživatele:
Jsem si nějak nevšim, že tady tahle diskuze proběhla. Moc mile mě překvapila. Takže taky díky, no a hlavně díky všem za celej simčí rok.
Přeju všem krásný vánoce a v novém roce zase NA ZDAR.
Takže přátelé, všem přeji příjemné prožití vánočních svátků, hodně pohody a dárků, no a v tom nastávajícím roce hodně štěstí a zdraví Vám i vaším strojům
-
I já bych se rád připojil a Vám všem popřál krásné prožití Vánoc a Nového roku.No a v roce následujícím pohodu a spoustu pěkných zážitků s vozy Simca (ať to nelítá,jako tady! ).
- Burák
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Veselé vánoce všem
Všem kamarádům a známým, přejeme krásné vánoce, hlavně klid, pohodu a hodně radosti s vašimi blízkými Michal + Maruška + Natálka + Martínek.
- Ivan Simca KH
- Kontaktovat uživatele:
Ahoj všichni! Bu, nešlo by do plánu akcí pro rok 2015 doplnit termín jarního srazu? Dost lidí, co mi volají kvůli různým věcem, odkazuju na stránky klubu a zvu je na náš sraz. Určitě bude sraz na Kokoříně pěknej a ta účast už se rodí teď, když venku sněží a je tam fuj počasí! Jarní plány se prostě rodí v zimě, tak je třeba je podepřít dostatkem informací! ahoj Ivan
P.S. Přeju vám pěknou cestu do Poissy na Assemblement Géneral, výroční schůzi Club Simca France. ahoj Ivan
P.S. Přeju vám pěknou cestu do Poissy na Assemblement Géneral, výroční schůzi Club Simca France. ahoj Ivan
- Burák
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Rano s Cendou smer Poissy
Tak opatrně chlapci, dobře dojeďte a v pořádku se vraťte
- Burák
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Jsme v poradku u Marca. 34tis policistu v ulicich, cela Pariz blika modre. Sila!
- Ivan Simca KH
- Kontaktovat uživatele:
Ahoj Bu a Honzo. Tak to je dobrá zpráva! Pozdravujte Marca i Edwige ode mne! Snad ta schůze v sobotu v Poissy proběhne v pohodě! Mějte se fajn a dobře dojeďte domů! ahoj IvanBurák píše:Jsme v poradku u Marca. 34tis policistu v ulicich, cela Pariz blika modre. Sila!
- Burák
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Kalendář akcí na stránkách je v provozu.
- Ivan Simca KH
- Kontaktovat uživatele:
Ahoj kluci. Dnes mne přepadla těžká depka,(stesk po jízdě Simkou) silnice byly suché a tak jsem vytáhl Lízinku(Simca 1300) z garáže. Ujel jsem asi 100km a v záři zapadajícího slunce jsem dotankoval v Církvici u pumpy ONO benzin. Za Kč 26,90 za litr! No a když byl motor pěkně prohřátej, vypustil jsem doma olej a vyměnil jsem ho za novej zn. SHELL! Opravdu jsem nemarnil čas, že? ahoj Ivan P.S. Za dva měsíce je Jaro! IK
- Burák
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
To ne, hlavne jsem zvedavej, jak na ten ONO benzin za 3 mesice nastartujes
- Ivan Simca KH
- Kontaktovat uživatele:
Ahoj Bu. Tak nastartuju normálně, tak, jako každý rok po zimní odstávce. A to mám třeba od října benzin v kanystrech, který tam leju na jaře podle potřeby! Jezdím k ONO se všema našima autama, jen do Speciála míchám Shell 100 oktanů s 95kou od ONO 1:2. Tak se dostanu na 97 oktanů, který jsou pro motory Simek předepsaný! Ale motor 312(Simca 1300) a 342(Simca 1501) se spokojují v poho s 95 oktany od ONO!Ono dost záleží na tom, kde auto v zimě stojí. Suchá garáž je ideální, nedochází k takové kondenzaci vlhkosti z ovzduší do nádrže! ahoj Ivan P.S. K ONO jezdím už nejméně 10 let a nikdy žádné problémy nebyly. IKBurák píše:To ne, hlavne jsem zvedavej, jak na ten ONO benzin za 3 mesice nastartujes
Co je to na titulce?