To vydržela dlouho , mě tohle potkalo někdy kolem roku 1995, velmi kvalitní antikorozní ůpravaBurák píše:Tak a Julinka to ma za sebou

Moderátor: Burák
To vydržela dlouho , mě tohle potkalo někdy kolem roku 1995, velmi kvalitní antikorozní ůpravaBurák píše:Tak a Julinka to ma za sebou
No to doufam , na nic jinýho sem ani nepomyslelBurák píše:Tak ja uz to cekal, jiste indicie uz byly. Ale jeste nerekla posledni slovo. 1308S Jubilee v tomto barevnem provedeni je hodne vzacne auto, krom toho Julii mam fakt rad. Takze ji dame dohromady.
To je celkem jednoduchý, v 70. letech se v Poissy rozmohlo zaměstnávání Marokánců a Alžířanů. Auta měly tenčí plechy (než třeba 1300/1301), ale zato hodně složitou protikorozní ochranu, skládající se ze sedmi vrstev, plus zinkování problematických míst, atd. Jenže když to holt na začátku někdo blbě odmastil a připravil, tak takový auto pak shnilo i za 2 roky, protože pod těma vrstvama, pokud nepřilnuly správně k plechu, to hnilo podstatně rychleji...strojservis píše:No to doufam , na nic jinýho sem ani nepomyslelBurák píše:Tak ja uz to cekal, jiste indicie uz byly. Ale jeste nerekla posledni slovo. 1308S Jubilee v tomto barevnem provedeni je hodne vzacne auto, krom toho Julii mam fakt rad. Takze ji dame dohromady.Jen mi je divný , proč některý kastle zhnijou za pár let a některý vydržej i několik desetiletí i bez bůchví jakého ošetřování