To vydržela dlouho , mě tohle potkalo někdy kolem roku 1995, velmi kvalitní antikorozní ůpravaBurák píše:Tak a Julinka to ma za sebou
Foto nejen našich Simek
Moderátor: Burák
-
Re: Foto nejen našich Simek
- Burák
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Tak ja uz to cekal, jiste indicie uz byly. Ale jeste nerekla posledni slovo. 1308S Jubilee v tomto barevnem provedeni je hodne vzacne auto, krom toho Julii mam fakt rad. Takze ji dame dohromady.
-
No to doufam , na nic jinýho sem ani nepomyslel Jen mi je divný , proč některý kastle zhnijou za pár let a některý vydržej i několik desetiletí i bez bůchví jakého ošetřováníBurák píše:Tak ja uz to cekal, jiste indicie uz byly. Ale jeste nerekla posledni slovo. 1308S Jubilee v tomto barevnem provedeni je hodne vzacne auto, krom toho Julii mam fakt rad. Takze ji dame dohromady.
To mi něco připomíná, Bu, vzpomínáš, o čem jsme se bavili, když jsme jeli z pivovaru?
To je celkem jednoduchý, v 70. letech se v Poissy rozmohlo zaměstnávání Marokánců a Alžířanů. Auta měly tenčí plechy (než třeba 1300/1301), ale zato hodně složitou protikorozní ochranu, skládající se ze sedmi vrstev, plus zinkování problematických míst, atd. Jenže když to holt na začátku někdo blbě odmastil a připravil, tak takový auto pak shnilo i za 2 roky, protože pod těma vrstvama, pokud nepřilnuly správně k plechu, to hnilo podstatně rychleji...strojservis píše:No to doufam , na nic jinýho sem ani nepomyslel Jen mi je divný , proč některý kastle zhnijou za pár let a některý vydržej i několik desetiletí i bez bůchví jakého ošetřováníBurák píše:Tak ja uz to cekal, jiste indicie uz byly. Ale jeste nerekla posledni slovo. 1308S Jubilee v tomto barevnem provedeni je hodne vzacne auto, krom toho Julii mam fakt rad. Takze ji dame dohromady.
Máš kontakt? Podle značky - neni to Mirka, že ne?
- Burák
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Náhodou jsem to našel na netu
Voda je svině, říká se, že dokáže téct i do kopce. Tak snad to zvládnou s minimem škod
No, zas taková sranda to nebude
Mám ale pocit, že tohle spodní patro je zapuštěný ve svahu, kam má jen jedny jediný dveře, který stačilo zajistit včas pytlema s pískem nebo čímkoliv jiným, bohužel si myslím, že tady opět zapracovala typická francouzská lenost a lemplovina odpovědných osob...
Mám ale pocit, že tohle spodní patro je zapuštěný ve svahu, kam má jen jedny jediný dveře, který stačilo zajistit včas pytlema s pískem nebo čímkoliv jiným, bohužel si myslím, že tady opět zapracovala typická francouzská lenost a lemplovina odpovědných osob...
Každopádně brodivost překročena...
Loni (nebo už předloni?) továrna, letos muzeum, co bude příště?
Loni (nebo už předloni?) továrna, letos muzeum, co bude příště?
Tak továrna je v háji už dlouho, když jsem byl v Romorantinu někdy před sedmi lety, tak už byly vnitřní trakty zcela demolovány a stály jen obvodové budovy.
To jsou ale asi jednotky zvláštního nasazení...
Taková skromná sbírčička kolegů z kraje Champagne poblíž Reims. Příště až pojedeme kolem, stačí se ozvat předem a můžeme se stavit
Tak už víme kdo koupil kupé Simca 1501 Je k vidění v muzeu v Mulhouse
- Ivan Simca KH
- Kontaktovat uživatele:
Ahoj kluci. Já bych Michala doplnil, že je to dílo karosárny Heuliez. A taky nemá přední okno obložené chromovým krytem, což mne překvapilo. Budeme se tam muset zastavit! ahoj Ivan
Takovýhle krásný auta padají za obět debilním levičáckým zeleným ekofašistům obrázek z vrakoviště v Itálii, auto už prošlo hutí, díky italské obdobě šrotovného
Tý je fakt škoda vypadá zachovale.
úúúúúúú a modrá...
Hodně dobrý!