Simky, Talboty, Matry na prodej
Moderátor: Burák
Re: Simcy, Talboty, Matry na prodej
zvažuji zeštíhlení svého vozového parku. Je toho moc na práci a takhle bych se k tomu SIMCAMUZEU nedopracoval. Chci si ponechat srdeční záležitosti a hotová auta. Takže pokud by někoho z členů klubu zajímalo něco z mé sbírky, nechť se ozve.
Týká se to pouze vozů: 2x Solara SX, Samba Sympa, Chambord, Intendante a CH160GT.
Týká se to pouze vozů: 2x Solara SX, Samba Sympa, Chambord, Intendante a CH160GT.
Samba Cabrio:
http://www.annonce.cz/detail/talbot-sam ... r9n2g.html
Má ještě jednu kastli navíc - rozebranou. Fotku mi poslal, ale to je oholená kastle...
http://www.annonce.cz/detail/talbot-sam ... r9n2g.html
Má ještě jednu kastli navíc - rozebranou. Fotku mi poslal, ale to je oholená kastle...

MIKROFICHE PEUGEOT 305 - 404 - 504 - 505 - 604
305 SR
604 Ti
No hlavně kolik to žere, že jo 

No vás ne teta :DMichaltalbot píše:No hlavně kolik to žere, že jo

- Ivan Simca KH
- Kontaktovat uživatele:
Ahoj kluci!

Michale, cena Chambord a CH160? Jestli nechceš veřejně, tak SZ 

Cena CH160 by mě taky zajímala
a zaky klidně stačí SZ 

Spartaka a Simku, pak s Burákem dýmku !

Michale,Tobě to nestačí??Klocák píše:Cena CH160 by mě taky zajímalaa zaky klidně stačí SZ

Když jsem se dozvěděl cenu za Cháčko, tak mi to co mám v garáži už stačí 
A místo CH160 jsem přikoupil Jawu 20 v origo stavu za "15 kil"
To musíte mít - opravdu reálný návrat do puberty

A místo CH160 jsem přikoupil Jawu 20 v origo stavu za "15 kil"

Spartaka a Simku, pak s Burákem dýmku !

Michale,až přijedeš ke mě do obchodu tak Tě zavedu do skladu a tam je unikátní 20 ,najeto 1700kmKlocák píše:Když jsem se dozvěděl cenu za Cháčko, tak mi to co mám v garáži už stačí
A místo CH160 jsem přikoupil Jawu 20 v origo stavu za "15 kil"![]()

Jirko, nebude na prodej?
Taky čas od času koukám po pinckách, asi jako každej, i já na něm začínal, ale sehnat dneska hezkej kus je už dost těžký.

Michale,moc se mi do prodeje nechce ale mám kamoše,ktery ma pincka 21 origo tj bez plechu ,vínová barva se zlatými proužky . ?á myslím najeto 2800km s fakturou.. musel bych se zeptat...Michaltalbot píše:Jirko, nebude na prodej?Taky čas od času koukám po pinckách, asi jako každej, i já na něm začínal, ale sehnat dneska hezkej kus je už dost těžký.
Tak se zeptej, děkuju!Jiří Lefner píše:Michale,moc se mi do prodeje nechce ale mám kamoše,ktery ma pincka 21 origo tj bez plechu ,vínová barva se zlatými proužky . ?á myslím najeto 2800km s fakturou.. musel bych se zeptat...Michaltalbot píše:Jirko, nebude na prodej?Taky čas od času koukám po pinckách, asi jako každej, i já na něm začínal, ale sehnat dneska hezkej kus je už dost těžký.

- Burák
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Výhodná koupě!!!
http://auta.yauto.cz/chrysler-simca-130 ... 63569.html
http://auta.yauto.cz/chrysler-simca-130 ... 16405.html
Prohlídněte ostatní prodávaná auta, stojí to za to
http://auta.yauto.cz/chrysler-simca-130 ... 63569.html
http://auta.yauto.cz/chrysler-simca-130 ... 16405.html
Prohlídněte ostatní prodávaná auta, stojí to za to

Mám prosím dotaz
Neměl by jít ten prodávající na vyšetření s hlavou? Pro jistotu bych tam poslal i majitele autobazaru... 

- Ivan Simca KH
- Kontaktovat uživatele:
Ahoj kluci!Jiří Lefner píše:Mám prosím dotazNeměl by jít ten prodávající na vyšetření s hlavou? Pro jistotu bych tam poslal i majitele autobazaru...

Tak jsem se rozhodl přesunout nějaké prostředky z aut do simcamuzea
Prodám tedy
Simca Vedette Chambord, rok výroby 1961. Tento vůz je pojmenován podle starého zámku Chambord ve Francii a ze sbírek tohoto zámku byl před 1,5 lety zakoupen. Vůz má výbornou karoserii prakticky bez koroze, v budoucnu určitě bude třeba nový lak, motoricky je funkční, ale byl několik let neprovozován a je přečalouněn. Francouzský TP. Spodový osmiválec 2,3l. Krásný a výjimečný vůz. Cena 120 000,-Kč
S největší pravděpodobností jediný dochovaný Chrysler typu 160GT z první serie. Rok výroby 1971. Vůz sloužil jako předváděcí vozidlo ve francouzském Montluconu. Následně byl prodán majiteli, který vůz dosud vlastnil!!! Vůz je v dobrém technickém stavu a plně funkční. Výborná karoserie, slabší lak, zachovalý interiér. Cena 80 000,-Kč
Simca Aronde Intendante,vše naprosto původní a kompletní,v minulosti přelakováno. Kastle je nevídaně zachovalá,místy až neuvěřitelně,ale jinak samozřejmě k renovaci. Tichý motor. Rok výroby 1957. Auto několik let stálo, ale je pojízdné. Cena je 69.900,-Kč.
Talbot Solara 1.6SX automat s originálním střešním oknem!! a semišovým interiérem. Vůz je bez dokladů, pojízdný. Karoserie i motor v pořádku. Cena 9 000,-Kč
Talbot Samba Sympa. Několik let odstavený vůz. Vše originál. Slušná karoserie. Bez dokladů. Cena 5000,-Kč
Prodám tedy
Simca Vedette Chambord, rok výroby 1961. Tento vůz je pojmenován podle starého zámku Chambord ve Francii a ze sbírek tohoto zámku byl před 1,5 lety zakoupen. Vůz má výbornou karoserii prakticky bez koroze, v budoucnu určitě bude třeba nový lak, motoricky je funkční, ale byl několik let neprovozován a je přečalouněn. Francouzský TP. Spodový osmiválec 2,3l. Krásný a výjimečný vůz. Cena 120 000,-Kč
S největší pravděpodobností jediný dochovaný Chrysler typu 160GT z první serie. Rok výroby 1971. Vůz sloužil jako předváděcí vozidlo ve francouzském Montluconu. Následně byl prodán majiteli, který vůz dosud vlastnil!!! Vůz je v dobrém technickém stavu a plně funkční. Výborná karoserie, slabší lak, zachovalý interiér. Cena 80 000,-Kč
Simca Aronde Intendante,vše naprosto původní a kompletní,v minulosti přelakováno. Kastle je nevídaně zachovalá,místy až neuvěřitelně,ale jinak samozřejmě k renovaci. Tichý motor. Rok výroby 1957. Auto několik let stálo, ale je pojízdné. Cena je 69.900,-Kč.
Talbot Solara 1.6SX automat s originálním střešním oknem!! a semišovým interiérem. Vůz je bez dokladů, pojízdný. Karoserie i motor v pořádku. Cena 9 000,-Kč
Talbot Samba Sympa. Několik let odstavený vůz. Vše originál. Slušná karoserie. Bez dokladů. Cena 5000,-Kč
Nejen pro Klocáka, ta se mi moc líbíBurák píše: pro Klocáka
http://www.anciennes.net/annonce/201123 ... &rec=simca

Simca 1301 EL 1969
Talbot 1510 1982
Talbot 1510 1982
ale zas je to mezityp 

Simca 1301 LS '68; 1301 Special '73; 1501 GLS '66
Peugeot 405 GR 74KW '94 / Škoda Felicia combi 1,9D '96
Jawa 50/555; 50/20; 175/356 '57; 250/11 '49; 250/353 '62; 350/634 '74; + PAV 40
Peugeot 405 GR 74KW '94 / Škoda Felicia combi 1,9D '96